Aleksandra Savić

baner[702x235px]_AleksandraSavic

Diplomirala je biologiju na Biološkom fakultetu u Beogradu, a specijalističke studije je završila na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na smeru Odnosi s javnošću. Trenutno je doktorant Biološkog fakulteta u Beogradu. Polje interesovanja su joj priroda, nasleđe, komunikacije i odnosi s javnošću. U Prirodnjačkom muzeju u Beogradu radi na poziciji načelnika Odeljenja za edukaciju, komunikaciju i marketing. Kreira i realizuje medijske kampanje muzeja u javnosti (najveći projekat do sada u čijoj realizaciji je učestvovala je Dinosaurusi Argentine – džinovi Patagonije). Autorka je brojnih tribina, okruglih stolova i seminara u oblasti odnosa s javnošću u kulturi. Članica je mnogobrojnih nacionalnih i međunarodnih udruženja.

Zašto su muzeji potrebni nama, a zašto mi njima?

Muzeji su čuvari prirodnog i kulturnog nasleđa svakog naroda. Da li su zaista muzeji stvar prošlosti i da li su dosadni? Koja je njihova svrha u digitalnoj eri? Kako nam muzeji mogu pomoći da učimo o pravim vrednostima i da se radujemo životu na pravi način? U svom govoru Aleksandra će izložiti ideju zašto su nam muzeji i dalje veoma bitni, od čega štite civilizaciju i kako da ih posmatramo na jedan sasvim drugačiji način.

Obezbedite na vreme svoje mesto na konferenciji. Prijave su otvorene!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>