Državni posao

baner[702x235px]_DrzavniPosao

Državni posao čine: Nikola Škorić (Torbica), Dejan Ćirjaković (Boškić) i Dimitrije Banjac (Čvarkov)

Nikola Škorić je diplomirani istoričar, zaposlen u renomiranoj dizajn agenciji Peter Gregson kao kopirajter. Dejan Ćirjaković je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Dimitrije Banjac je diplomirani inženjer petrohemije i radi u NIS-u. Početna tačka njihove saradnje bila je TV Vojvodina, gde su vremenom osvojili “prime time” termin serijom Državni posao. Iako nisu profesionalni glumci, ovaj izuzetno talentovani trio je kroz svojevrsnu inovaciju zabavnih emisija kratkog formata vrlo uspešno doveo originalni domaći humor na TV ekrane.

Ko je njima dao radne knjižice?

Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković će na ovogodišnjoj konferenciji govoriti o kreativnom procesu i razvoju specifičnog humora koji oživljavaju skečevima. Zašto i kako je Državni posao postao omiljen među publikom iz Vojvodine, ali i Srbije? Kako “Torbice”, “Čvarkovi” i “Boškići” reaguju na njihov humor u stvarnom svetu i gde crpe ideje za seriju kada ni jedan od njih ne radi na “državnom poslu”, naprotiv, samo su neka od pitanja na koja ćete čuti odgovor na TEDxNoviSad konferenciji.

Obezbedite na vreme svoje mesto na konferenciji. Prijave su otvorene!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>