Luiz Mello

Luiz Mello je nastavnik biologije, trenutno zaposlen u International School of Belgrade, a prethodno je bio angažovan u American School of Rio de Janeiro, u rodnom Brazilu. Luiz je diplomirao biologiju na Unicenp Univerzitetu u Brazilu, a potom završio i master studije iz Obrazovanja na Framingham State College. Sertifikat za korišćenje instruktivnih tehnologija stekao je na Graduate School of Education, na Univerzitetu Harvard.

Od meseca januara, Luiz je uključen u  globalni TEDx program, za koji veruje da je moćan pokretač promena u društvima. Pored toga što vodi organizacioni tim konferencije TEDxYouth@ISB, prve TEDx konferencije u Srbiji usmerene na mlade, vodi i blog TED4Schools na kom piše o integraciji predavanja i govora sa TED.com u školski program. U svom govoru na TEDxNoviSad istražiće aspekte TEDx programa koji mogu doprineti istinskom inter-disciplinarnom iskustvu kako nastavnika, tako i učenika i inspirisati zajednice u kojima se nalaze.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>