Milutin Milošević

Samostalni konsultant (milutin.org), trener, rukovodilac projekata. Bloger, izviđač, putnik, fotograf. Preko 30 godina iskustva u izviđačkom pokretu i nevladinom sektoru, od lokalnog do međunarodnog nivoa. Podržao razvoj generacija mladih. Generalista – stručnjak nizašta, izvrsan u svemu. Nekada i omladinski aktivista, ekolog, folklorac, atletičar… VIP bloger na Blogu B92. Živi i radi između Ženeve i Beograda.

Apruvirate li aplikacije?

Evaluirate li ačivment participatora? Šerujete li mesidže sa lajne? Postoji li ženski rod za lovca i muški za zmiju? Prevodeći obilje skautskih materijala i pišući blogove, Milutin se bori protiv ruženja našeg jezika. Nervira ga što se umesto naših reči koriste tuđice, što dijalozi sadržajem sve više liče na one iz televizijskih sapunica, što su nove izmene pravopisa dozvolile proizvoljna tumačenja, što je pogrešno akcentovanje postalo pravilo govora na javnom servisu i sve više ulazi u svakodnevni život. Milutin veruje da će vas zainteresovati i nasmejati i pokrenuti da lepše i sadržajnije govorite i pišete.

Obezbedite na vreme svoje mesto na konferenciji. Prijave su otvorene!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>