Postani član TEDxNoviSad tima!

Voliš TED govore i interesuje te kako izgleda organizacija jedne TEDx konferencije? Pridruži se našem timu i stekni vredno iskustvo organizacije ove konferencije jedinstvenog formata. TEDxNoviSad tim radi volonterski, kao i svi TEDx timovi u svetu. Pokreće nas strast za idejama koje su vredne širenja, želja da doprinesemo razvoju svoje zajednice i volonterski duh. Ako deliš naše vrednosti, prijavi se i postani član našeg organizacionog tima.

Marketing tim konferencije TEDxNoviSad bavi se promocijom konferencije, komunikacijom sa publikom, govornicima konferencije i medijima. Angažovanje traje od juna do decembra 2018. Iskustvo u ovoj oblasti je poželjno, ali nije presudno.

TEDx je neprofitna konferencija, a za njeno održavanje od ključnog su značaja saradnje sa partnerima. Tim za partnerstva bavi se komunikacijom i pregovaranjem sa postojećim i potencijalnim partnerima, sponzorima i donatorima konferencije. Iskustvo u ovoj oblasti je poželjno. Angažovanje traje od juna do novembra.

Dizajn i vizuelni identitet važan su deo konferencije. Postoji mnogo mesta gde Vaše veštine i ideje mogu doći do izražaja. Važno je da ste otvoreni, baratate osnovnim dizajnerskim veštinama i alatima (odgovarajući računarski softver – InDesign ili Adobe Photoshop), kao i znanjima pripreme za štampu. Angažovanje traje od juna do novembra.

Ovo su samo neki od timova i aktivnosti koje su neophodne prilikom pripreme konferencije. Ako želiš da doprineseš konferenciji na neki drugi način, objasni u svojim odgovorima.

 

 

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>