Pretvara zidove u vrata – Kevin Byrne

Posle jedne velike vremenske nepogode u Britaniji krajem devedesetih godina, gospodin Birn je poželeo da reši tekući problem mnogih ljudi iz svoje okoline. Osnovao je kompaniju Checkatrade.com, koja omogućava korisnicima raznih usluga da prate i ocenjuju kompanije, a sve sa ciljem da se izbegnu prevare nesavesnih majstora. Trenutak je bio pravi, a kasnije se iz celog poduhvata razvio uspešan poslovni model. Svoju kompaniju izgradio je od nule, a danas je jedan od najuspešnijih preduzetnika u Velikoj Britaniji, zbog čega je bio i jedan od počasnih nosilaca baklje Olimpijskih igara u Londonu.

Kevin promoviše iskreno i fer poslovanje, i najpre, zalaže se za izgradnju sistema vrednosti u kojem preduzetnicima na prvom mestu treba da bude dobrobit društva i okoline u kojoj razvijaju svoj biznis, a ne profit. Na TEDxNoviSad će pričati upravo o tome kako izgleda razviti takav jedan poslovni model.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>