TEDxNoviSad 2018 – Razotkrivanje

OBAVEŠTENJE: KARTE ZA NASTUPAJUĆU KONFERENCIJU SU RASPRODATE!

Popunjavanjem formulara bićete stavljeni na listu čekanja, i ukoliko neko od prijavljenih učesnika odustane, bićete obavešteni.

U tom slučaju imaćete 2 dana da uplatite kotizaciju kako biste se registrovali i obezbedili svoje mesto na konferenciji. Hvala Vam na strpljenju i razumevanju. Ukoliko se ne vidimo u oktobru, vidimo se na nastupajućoj konferenciji u decembru!

TEDxNoviSad Razotkrivanje – Dobre ideje na svetlosti dana

Koliko puta vam se desilo da sasvim slučajno otkrijete zanimljivu ideju koja vas podstakne da razmišljate na drugačiji način ili vas čak duboko pogodi? Vrlo često nam upravo ovakve ideje promaknu jer se ne nalaze na očekivanim mestima.

Za ovu TEDxNoviSad konferenciju, postavili smo sebi veliki izazov – da razotkrijemo neke od važnih ideja iz našeg komšiluka, baš one koje su se razvijale tiho i bez velike publike, često čak i potpuno skrivene od tuđih pogleda, takoreći – ispod radara.

Pozivamo vas na još jednu uzbudljivu konferenciju gde će govornici, stručnjaci u svojim oblastima, podeliti sa nama svoje ideje, najnovija saznanja i rezultate svog rada. Sigurni smo da će pokrenuti zanimljive diskusije, kako na konferenciji, tako i nakon nje, te da će TEDxNoviSad i ove godine omogućiti sudar dobrih ideja i razotkrivanje novih.

Učešćem na TEDxNoviSad imate priliku da upoznate ljude sličnih – ali i različitih – razmišljanja, otvorenog i radoznalog duha. Da čujete i razmenite sa drugima zanimljive ideje. Da upoznate govornike i možda se pridružite nekom od njih u njihovim projektima. Celo iskustvo dopuniće ukusna zakuska i kafa, i zanimljive aktivnosti u pratećem programu.

Popunjavanjem prijave dobićete na email obaveštenje o uplati kotizacije koja iznosi 1500RSD. Kada vaša uplata bude registrovana, dobićete potvrdu i možete mirno da čekate subotu, 13.10. kada ćemo zajedno u StartIt Centru Razotkrivati nove ideje.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>