TEDxNoviSad Alumni: Uroš Krčadinac

 

Uroš Krčadinac bio je govornik na konferenciji TEDxNoviSad 2011. godine. Krčadinac je istraživač i umetnik u oblasti digitalnih medija, putopisac Kluba putnika. Bio je saradnik u okviru više različitih putničkih projekata, dobitnik je međunarodnih i domaćih nagrada za akademski i umetnički rad.

Pet godina nakon učešća u TEDxNoviSad konferenciji, Krčadinac nas podseća na važnost samostalnih putovanja u pogledu neposrednog razumevanja sveta – putovanja su vid “drumskog obrazovanja” koje je jednako važno kao akademsko obrazovanje. Klub putnika Srbije nastavio je da se razvija i širi svoju zajednicu. Knjiga “Bantustan”, koja predstavlja stoperski zapis od Balkana do juga Afrike – ucrtala je svoju ličnu čitalačku mapu: čitaoci od Istre do Bugarske pokazali su zainteresovanost za ovaj putopis koji je svojevrstan udžbenik za samostalna putovanja, obogaćen crtežima, mapama, intervjuima, pesmama i dokumentima.

Specijalna zahvalnost Co-working prostoru “Pionirska” Novi Sad.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>