TEDxNoviSad je najveći događaj ovog tipa u našoj zemlji, sa najdužim trajanjem (nosilac licence i najuži deo tima nisu se menjali od osnivanja, 2011.) Za nas TEDx nije (samo) konferencija. Ne završava se kada se svetla ugase i publika ode kući.
TEDx organizujemo tokom cele godine, putem glavne konferencije i TEDxNoviSadSalon događaja. Stalno smo u potrazi za dobrim idejama, istražujemo vaše predloge. Sa govornicima potom pažljivo uobličavamo njihove ideje, pripremamo ih za nastup na događaju. Imamo odgovornost prema brendu i prema idejama i svaki govornik se tokom višemesečnog ličnog rada sprema da održi jedan od svojih najboljih govora.
TEDx organizujemo za publiku, za sve učesnike i njima je sve namenjeno tokom dana konferencije, od kvalitetnih zalogaja i pića tokom pauze, do sadržaja u kojima mogu da učestvuju, nauče i otkriju nešto novo, upoznaju se i ostvare prijateljstva.
Svi govori se pažljivo snimaju i montiraju, a zatim i titluju i prevode na engleski i druge jezike, kako bi i publika oštećenog sluha, a na kraju i ljudi širom sveta, mogli da saznaju za ideje koje potiču iz našeg okruženja.

Upoznajte tim konferencije TEDxNoviSad.


Ivana Korom
nosilac licence, organizator
ivana@tedxnovisad.com

Maja Čolak
koordinator marketing tima
maja@tedxnovisad.com

Petar Vukobrat
sajt i tehnička podrška

Tijana Gaćinović
koordinator volontera
tijana@tedxnovisad.com

Katarina Šarić
koordinator volontera
katarina@tedxnovisad.com

Nataša Šaru,
odnosi s javnošću,
press@tedxnovisad.com

Saša Vujanović
partnerstva
sasha@tedxnovisad.com

Dejan Munćan Aleksić
koordinator za parterstva
partnerstva@tedxnovisad.com

Nevena Jovanović
pisac

Isidora Gatarić
istraživač, programski tim

Tamara Dražić,
marketing