Lažna uverenja

Pozivamo vas na još jedan TEDxNoviSadSalon predavanje koje će održati naša dobro poznata gošća En Bankroft, trenerica životnih veština.

TEDxNoviSadSalon će se održati u četvrtak, 1. novembra sa početkom u 18.00 časova na temu „Lažna uverenja“. Ukoliko se pitate šta vas sprečava da u potpunosti iskoristite svoj potencijal i koja su to negativna i destruktivna uverenja kojavam onemoguavaju da  krenete napred, dodjite na ovo predavanje.

Gospođa Bankroft 25 godina profesionalno i volonterski pomaže ljudima po celom svetu. Kroz iskustvo u radu sa decom, starima i vođenju sopstvenog biznisa osmislila je program kroz koji ljudima pomaže da razviju svoje potencijale. Njen sistem rada zasnovan je na principu objektivnog slušaoca koji ljudima pomaže da sagledaju svoje greške kao tačke učenja i upotrebe ih za dalji napredak u životu.

* * *

Salon je manji događaj, druženje, na kom prikazujemo par TED govora na određenu temu, a gost govornik je i moderator diskusije koju želimo da pokrenemo nakon odgledanih govora. Teme su uvek aktuelne u vremenskom trenutku i relevantne za lokalnu i globalnu zajednicu.

TEDxNoviSadSalon organizujemo u saradnji sa Američkim kutkom.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>