Putevi kojima se ređe ide

U četvrtak, 26. aprila sa početkom u 18.00 časova održaće se još jedan TEDxNoviSadSalon na temu “Putevi kojima se ređe ide”, koji će voditi gospođa En Bakroft, psihološkinja i trenerica u oblasti životnih veština.

Gospođa Bankroft 25 godina profesionalno i volonterski pomaže ljudima po celom svetu. Kroz iskustvo u  radu  sa decom, starima  i vođenju sopstvenog biznisa osmislila  je program kroz koji  ljudima pomaže da  razviju  svoje  potencijale.  Njen  sistem  rada  zasnovan  je  na  principu  objektivnog  slušaoca  koji  ljudima pomaže da sagledaju svoje greške kao tačke učenja i upotrebe ih za dalji napredak u životu.

* * *

Salon je manji događaj, druženje, na kom prikazujemo par TED govora na određenu temu, a gost govornik je i moderator diskusije koju želimo da pokrenemo nakon odgledanih govora. Teme su uvek aktuelne u vremenskom trenutku i relevantne za lokalnu i globalnu zajednicu.

TEDxNoviSadSalon organizujemo u saradnji sa Američkim kutkom.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>